MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

Családbarát szálloda a Balaton és Hévíz közelében Kolping Hotel★★★★ Spa & Family Resort Alsópáhok

Feladat

A családbarát szolgáltatásairól ismert alsópáhoki Kolping Hotel folyamatosan törekszik a megújulásra, az online jelenlétük fejlesztésére. Ennek egyik mérföldköveként kezdtük el a közös munkát egy új weboldal kialakításával. A hotel munkatársai konkrét elképzelésekkel érkeztek, a megvalósított honlapot proaktív és eredményes megbeszélések előzték meg.

A Kolping x MORGENS projekt magában foglalta a UX- és designtervezést, tartalom menedzsmentet (magyar, angol, német, orosz, majd szlovák nyelven), valamint az új honlap különféle eszközökre történő optimalizálását.

Együttműködésünk a 2018-as indulás óta is aktív, a Kolping Hotel számos új fejlesztésünkhöz csatlakozott. Elsőként a Kolping Hotel törzsvendégprogramjával debütált RoomSome Loyalty modulunk.

Fő célok

Rendszereinket úgy fejlesztjük, hogy a látogatót az első pillantástól a visszatérésig végig tudjuk kísérni, követni. Nincs ez másként a Kolping Hotel részére megvalósított weboldal esetében.

A komplex együttműködés keretein belül teljesen új és reszponzív honlapot készítettünk, amelyhez a RoomSome booking engine-t, és Partnereink közül elsőként a RoomSome ajánlatadó modulját is integráltuk, továbbá bevezettük Zadír MailR hírlevélszoftverünket. A hotel munkatársainak mindennapjait szállodákra szabott Zadír CMS rendszerünkkel tettük egyszerűbbé.

Használt RoomSome modulok

RoomSome Booking Engine

Egyedileg fejlesztett szállodai foglalási motor 100+ Partnerrel.

RoomSome szobafoglalási és ajánlatkérő motorunk dedikált fejlesztői csapattal és stabil support háttérrel rendelkezik. Széleskörűen kiszolgálja a szálláshelyek igényeit, hatékonyan támogatja a sales és adminisztratív folyamatokat. Egyedi előnyökkel és saját integrációs lehetőségekkel rendelkezik.

RoomSome Voucher

Ajándékutalvány értékesítés

Egyszerűen átlátható, kompakt online felület, ahol a weboldal megjelenéséhez illeszkedő, ajándékutalványok kategorizálására, megjelenítésére, megrendelésére adunk precízen megtervezett, ajánlott és több lépésben automatizálható, szálláshelyre szabható megoldást Partnereinknek.

RoomSome Loyalty

Automatizált hűségprogram

Kulcsfontosságú a minőségi adatbázis felépítése és folyamatos gondozása, a vendégek elköteleződésének növelése, amelyhez a vendéghűséget erősítő innovatív megoldásokra van szükség a személyes kapcsolatok erejével.
Ez (is) a RoomSome Loyalty.

Zadír CMS

Szállodákra szabva

Egyedileg fejlesztett CMS rendszerünk 10+ év stabil működéssel, saját fejlesztői csapattal és állandó support-tal rendelkezik. Verhetetlen előnyünk, hogy a CMS számos szállodákra szabott funkciót tartalmaz, hiszen a MORGENS csapatának jelentős része a szállodaiparból érkezett, azaz pontosan értjük Partnereink igényeit, problémáit.

Dolgozzunk együtt!

Ha tetszettek a munkáink, ha úgy érzed, itt az idő a megújulásra, az új lendületre és a hatékonyabb értékesítésre.

Kérj ajánlatot!

Zadír CMSWeboldalkészítés - Ajánlatkérés

Ha Te is olyan weboldalra vágysz, ami nemcsak szép, igényes, és megragadja a figyelmet, de a vendégszerzésben is segít, dolgozz velünk! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi 2 munkanapon belül küldjük ajánlatunkat!