MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

MORGENS Digital Team

Tervezz, hirdess, optimalizálj, mérd a megtérülést!

Alkalmazod egy ideje a Google, a Facebook, az Instagram hirdetéseket, mégis úgy érzed, nem tudod kihasználni teljesen a felületekben rejlő lehetőségeket? Nyitni szeretnél az online marketing újdonságokra, de nem tudod hogyan kezdj bele?

A folyamatosan változó online világban a felkészültség már nem elég, jövőbe mutató stratégiákat és eszközöket kell használnod, hogy megelőzd versenytársaidat! Digital teamünk teljes körű segítséget nyújt, hogy a kívánt célodnak megfelelő megoldást válaszd!

Bízd ránk magad, dolgozzunk együtt!

Ők már velünk dolgoznak

Csatlakozz!Miért a MORGENS Digital Team?

  • több, mint 50 hotel/fürdő/desztináció partner
  • évi 1 MRD Ft kezelt marketing budget
  • komplex marketing megoldások
  • Google PREMIER Partner minősítés

Milyen eszközökkel tudjuk növelni a bevételed?

Google Ads hirdetések

Azok a felhasználók, akik a Google-ben a Tiédhez hasonló szolgáltatást keresnek, csak egy karnyújtásnyira vannak Tőled. Te is szeretnéd, hogy Téged válasszanak?

Ebben segít szakértő csapatunk. Mi nem csak beállítjuk a megfelelő kampányokat, hanem folyamatos monitoring alatt optimalizáljuk azokat a legjobb eredmény elérése érdekében, akár több nyelven is.

Search, Display, Smart vagy Youtube kampány? Megtaláljuk a céljaidnak és költési volumenednek a legmegfelelőbbet!

Social Media

Talán még nem is tudod mennyi lehetőség rejlik abban, ha a megfelelő személyt a megfelelő üzenettel találod meg.

Optimalizáljuk közösségi média felületeid és hirdetési fiókodat, vonzó tartalmakat gyártunk, célzott social média hirdetéseket indítunk el növekedési céljaid elérése érdekében.

Nálunk nincs mellébeszélés! Több, mint 10 év tapasztalat alapján nem a levegőbe beszélünk, hanem a gyakorlatból merítve, Rád szabott kommunikációt kialakítva lépésről lépésre építjük fel azt a bizonyos vendégszerző gépezetet, ami csak Neked fog termelni.

Analitikai mérések

Komoly szaktudás minden kampányod mögött. Nálunk nem a szavak fognak meggyőzni, hanem a számok.

Az évek során a termékeink mellé olyan analitikai rendszert építettünk ki, aminek segítségével forintra pontosan be tudjuk mutatni Neked a kampányaid eredményét.

Miért fontos ez? Mert minden hónap végén jelentést küldünk, ami jelentősen megkönnyíti a jövőbeli marketingstratégiád és üzleti stratégiád tervezését. Segítünk az értelmezésben és javaslatokat adunk a további növekedés eléréséhez.

E-mail marketing

Sokan csak legyintenek rá, de Neked megsúgjuk, ez az eszköz manapság újra aranykorát éli. Jól kiépített listával és rendszeres kiküldéssel remek bevételforrásod lehet a hírlevelekből.

Nem kell többé tárgysorokkal, szövegezéssel szenvedned. Szövegíróink megtalálják a hangot, mely legjobban megszólítja célközönséged és ehhez igazítják a design-t is.

Céljaidnak megfelelően beállítjuk a rendszerességet és a listagyűjtéstől kezdve az automatizációig mindent ránk bízhatsz. Dőlj hátra és élvezd a megtérülést!

Hogyan dolgozunk?

Intelligens popup rendszerekkel és lead hirdetésekkel hatékonyan növelhetjük hírlevél feliratkozóid bázisát. Attól függően milyen hírlevél szoftvert használsz az űrlapokra érkezők adatait automatikusan integrálni is tudjuk.

A marketing céljaidnak megfelelően olyan eszközöket és hirdetési típusokat választunk, amikkel elérhetjük a kitűzött KPI-okat.

Google Ads, Youtube, Facebook, Instagram és LinkedIn megoldásokkal dolgozunk.

Grafikusainkkal arra törekszünk, hogy a designt összehangoljuk a partnerünk szellemiségével. Szeretjük a minimál, lényegre törő kreatív koncepciókat, de nyitottak vagyunk a közös gondolkodásra.

Egyedi megoldásra lenne szükséged, netán egyszeri marketing stratégián vagy piaci bevezetésen töröd a fejed? Keress meg minket!

A RoomSome Loyalty rendszere érzelmet ad az online foglalási folyamathoz. Egy virtuális ölelés a vendéglátóktól, amivel megmutatjuk, fontos vagy nekünk, visszavárunk! Persze az is fontos, hogy a rendszer üzletileg értelmezhető, mérhető, vállalkozásra szabható.

Kutai Dóra, marketing vezető

Kolping Hotel**** Family Spa & Resort

Amint meghallottuk, hogy a MORGENS törzsvendég programot fejleszt, semmi esetre sem akartunk kimaradni belőle, sőt az elsők között szerettünk volna csatlakozni a lehetőséghez. Nagyszámú törzsvendég adatbázissal rendelkeztünk a fejlesztést megelőzően is, de mióta elindult a weboldalunkon a Loyalty Törzsvendég Program, azóta megtöbbszöröződött az aktív törzsvendégek száma.

Szabó-Finster Judit, marketing vezető

Barack Thermal Resort

Szeretnéd magasabb szintre emelni online marketinged valamint egyszerűsíteni és követhetővé tenni a vendégszerzési folyamataidat?

Kérd ajánlatunkat!

Kérem

Digital TeamOnline marketing együttműködés - Ajánlatkérés

Megmozgattuk a fantáziádat? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérd egyedi ajánlatunkat és kezdődjön a közös brainstorming!