MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

Booking engineRoomSome 2.0

Egy zseniális foglalási rendszer újjászületése

A RoomSome Booking Engine 2015-ös debütálása óta eltelt évek során összegyűjtött tapasztalatok, piaci változások, partnerigények, innovatív technikai megoldások egybegyúrásával született vadonatúj foglalási rendszer - a RoomSome 2.0 hatékonyabbá, egyszerűbbé, átláthatóbbá teszi az online vendégszerzést úgy, hogy a konverziós arány növelésével és a bevételek maximalizálásával még eredményesebbé válik a szállodák működése.

A RoomSome2.0 egy olyan új, logikusan felépített, könnyen használható valós idejű szobafoglalási szoftver, mely - megőrizve a RoomSome jól működő rendszerbeállításait további hasznos funkciókkal bővült és tartogat számos "WOW-faktort" is.

A RoomSome 2.0 újdonságai

01

Árazás

Valós idejű, dinamikus és rugalmas árazási stratégia, amely alkalmazkodik a piac és a partnerek igényeihez

a D-Edge channel managerrel integrálva javítja a yield- és revenue management eredményeket

a RoomSome 2.0 minden központilag beállított árat, (szobánként/felnőtt kapacitásonként/ársávonként) valamint korlátozást képes átvenni a channel managerből úgy, hogy ehhez saját rendszerén tudja társítani a szállodák egyedi paramétereit – lemondási feltételeket, kedvezményeket, gyerekárakat

Saját belső rendszerű – dinamikus árazási modell

channel manager nélkül dolgozó szállodák számára is van lehetőség a foglaltság függvényében alakított árszintek, valamint referencia szobatípusból és referencia ajánlatból kialakított árak létrehozására

Gyerekár beállítások

több mint 100+ szállodai partnernél felmerült igényekre fejlesztve – nem ismernek lehetetlent

Árnaptár

a vendégélmény növelésére, az árérzékeny látogatók elérésére és a szálláshelyek gyengébb időszakainak erősítésére

02

Automatizmusok

Továbbfejlesztett - automatizált megoldások a konverziók számának növeléséhez és a bevétel maximalizálásához

A foglalási folyamat minden elemére, az ajánlatkéréstől, ajánlatadáson át a visszaigazolásig, valamint ezek módosítására, törlésére kész sablonelemek állnak a szállodák rendelkezésére, melyek tartalmi, formai elemei könnyen személyre szabhatók, variálhatók, időzíthetők és rendszeren belül tesztelhetők

Nagy hangsúlyt fektettünk a vendégek utókövetésére – a rendszer automatikusan kéri őket a pihenésük értékelésére a saját és social felületeken, bizonyos pontszám felett pedig a nagy utazási platformokon (pl. tripadvisor, google, stb.) is.

Automatizált - fizetési emlékeztetők és előleg visszatérítés

Automatizálható az érkezés előtti és a távozás utáni levelek küldése, akár időszakosan eltérő tartalommal is

03

Mérések

Valós idejű adatelemzés, mely támogatja a szállodákat a tervezésben, segít optimalizálni az árképzést és kapacitáskezelést, megvalósítani a sales- és marketing célokat

  • A RoomSome 2.0 átfogó és reális képet nyújt a vendégek keresési trendjeiről (milyen időszakokra, hány éjszakára kerestek, milyen arányban valósultak meg az ajánlatkérések, foglalások, stb.)
  • A statisztikai adatok egyedi szűrőfeltételek beállításával exportálhatók
04

Egyedi kedvezmények és promóciók

Előfoglalási, early bird, last minute, ajándék éjszakás és egyéb speciális kedvezmények beállítási lehetősége, saját, egyedi promóciós kóddal elérhető akciók létrehozása a konverziós arány és a kampányok sikerességéért.

05

Multihoteles verzió

szállodaláncok, szállodacsoportok részére

  • Szállodaláncok, szállodacsoportok a szálláshelyeik közös pontjait, a lánchoz kapcsolódó sztenderdeket (tartalmak, fizetési- lemondási feltételek, értesítő levelek, utalványok, kedvezmények, stb.) egy helyen, központosítva kezelhetik.
  • Lehetőség van szállodai csoportok/klaszterek kialakítására, mellyel beállítható, hogy adott keresési eredmények mellett (pl. teltház, vagy adott szállodában nem elérhető szobatípus) esetén a rendszer a klasztercsoporthoz tartozó – és a keresési feltételeknek megfelelő szállodát ajánlja fel a vendégnek.
06

Online fizetés

azonnali és biztonságos fizetés a nap 24 órájában

továbbfejlesztett online bankkártyás fizetési beállítások

lemondás esetén automata előleg visszatérítés lehetősége

egyszerű előleg- és kötbérfizetés, pontos határidőkezelés

kommunikáció a vendéggel sikeres/sikertelen fizetés esetén

bankkártya garancia választási lehetősége előleg fizetésnél, ennek felhasználókhoz kötött kezelése

+1

Továbbfejlesztett, még átláthatóbb és intuitívabb felhasználói felület

mellyel nemcsak a szállodák kezelhetik könnyebben foglalásaikat, de a vendégek számára is jobb és zökkenőmentesebb felhasználói élményt biztosít, és ezzel magasabb konverziós arányt eredményez.

A RoomSome 2.0 a MORGENS első lépése azon az úton, melynek célja, hogy forradalmasítsa a vendégszerzés alapjait!

Az új foglalási rendszer mellett hamarosan debütál a RoomSome Loyalty 2.0 és a RoomSome Voucher 2.0 szoftverünk is. E három rendszer szinergiája, a 10+ év szakmai tapasztalatunk, valamint az ezek mellé kínált - MORGENS által megalkotott marketing és értékesíti szemlélet lesz a megoldókulcs ahhoz, hogy a szállodák ne csak elérjék, de túl is szárnyalják üzleti céljaikat!

Referenciáink

Kérj visszahívást!

Ha készen állsz hatékonyabbá tenni szállodád online értékesítését, és megismernéd a RoomSome 2.0-ban rejlő lehetőségeket, kérd visszahívásunkat!

Visszahívást kérek

Booking engineRoomSome 2.0

Ha kíváncsi vagy a RoomSome felületére, funkcióira, érdekelnek a szállásfoglalással kapcsolatos megoldásaink, töltsd ki az alábbi űrlapot!