MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

Adatkezelés

A MORGENS Design Kft. adatkezelési tájékoztatója

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás és tárolása során:

Ennek keretében:

1. A személyes adataidat a www.morgens.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetője a MORGENS Design Kft. (székhely: 8800 Nagykanizsa, Magyar utca 79.; Cg.: 20-09-072782; adószám: 23964710-2-20; a továbbiakban: Üzemeltető) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére kizárólag a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően adjuk át. Adatkezelés nyilvántartási számunk: NAIH-85268/2015.

2. Az adatszolgáltatás önkéntes és az Te hozzájárulásodon alapul (jogalap). A regisztrációval az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást megadottnak tekintjük. Az adatok kezelése és továbbítása automatikus, zárt rendszeren keresztül történik, emberi beavatkozás nélkül.

3. Az általad az űrlap kitöltése során megadott személyes adatok (űrlap típusától függően: név, cégnév, telefonszám, e-mail cím) a rendszerünkben rögzítésre kerülnek. Az adatokat kizárólag az ajánlatkérés, weboldalunkon történő érdeklődés megválaszolásához tartozó kapcsolattartási célzattal rögzítjük.

4. Az adatkezelés célja a Weboldalon keresztül történő ajánlatkérés megválaszolásához tartozó kapcsolattartás. Az általad megadott személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg kifejezetten nem kéred azok kezelésének megszüntetését.

5. A Weboldalt böngésző látogatókról, érdeklődőkről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk. Böngészéskor mindössze anonim információk kerülnek rögzítésre arról, hogy a látogatók mely aloldalakat tekintik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Ezen adatok segítséget nyújtanak az oldal üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, valamint a zökkenőmentes működés fenntartásához. A Weboldalunkba Google Adwords konverziós és remarketing, valamint Google Analytics követőkód került beillesztésre.

6. A személyes adatok kezeléséről bármikor ingyenes írásbeli tájékoztatást kérhetsz adatadiról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az (esetleges) adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről a következő elérhetőségeken:

7. Az adatok törlését/zárolását vagy helyesbítését is a fenti elérhetőségeken kérheted, illetve ugyanitt van lehetőséged az adatok kezelése ellen kifogást emelni, valamint az adatkezelésről tájékoztatást kérni, továbbá tiltakozni a személyes adatok kezelése ellen. Tájékoztatunk, hogy tájékoztatási, illetve törlési, zárolási, helyesbítési kérelmedet ezen igények beérkezésétől számított legrövidebb időn belül, de legkésőbb 10 munkanapon belül ingyenesen, írásban teljesítjük.

8. Tájékoztatunk továbbá, hogy a személyes adatok védelméhez való jog érvényesülésének ellenőrzése és elősegítése a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.) mint független, csak a törvénynek alárendelt Hatóság feladata.

9. A jogaid megsértése esetén az Üzemeltető, illetőleg az adatátvevő ellen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.), illetve bírósághoz fordulhatsz. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

10. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.
A fenti jogszabályok teljes szövegét itt találod:

11. A jelen adatkezelési szabályzat az Üzemeltető által bármikor módosítható, amelyről hírlevélben vagy belépéskor felugró ablakban tájékoztatunk. A szolgáltatás további használatával mint felhasználó a megváltozott adatkezelési szabályzatot automatikusan tudomásul veszed, ezen túlmenően a beleegyezésedre nincs szükség.

Kérünk, hogy adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseiddel, észrevétellel keresd munkatársainkat a e-mail címen.

Nagykanizsa, 2018. május 3.
Frissítve: 2023. december 22.