MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

Roomsome Loyalty

Pörgesd fel törzsvendégeid számát,
és erősítsd hűségüket!

Vess véget az elavult törzsvendégprogramok használatának, evezz új vizekre, és fedezd fel a RoomSome Loyalty programjában lévő lehetőségeket!

Loyalty programunk ereje a vendéghűséget erősítő innovatív megoldásokban, és a személyes kapcsolat erejében rejlik.

Egyre több szálloda ismeri fel, hogy a legfontosabb dolog az online marketingben a minőségi adatbázis felépítése és gondozása, valamint a vendégek elköteleződésének növelése. Ehhez (is) nyújt segítséget a RoomSome Loyalty.

Ők már nagy sikerrel használják a RoomSome Loyalty-t

Tudtad?Tények és érvek a hűségprogram mellett

 • Az új vendégek megszerzése átlagosan 5x annnyiba kerül, mint a jelenlegi vendégkör megtartása.
 • Az emberek átlagosan 14,8 hűségprogramhoz tartoznak.

Az utazni kívánó vendégek...

 • 82%-a szereti és használ is hűségprogramot.
 • 71%-a dönt azonnal a hűségprogramhoz való csatlakozás mellett, ha felkínálják neki azt.
 • hűségprogramban részt vevő vendégek 45%-a nagyobb valószínűséggel választja az adott márkát a versenytársakkal szemben.

Főbb jellemzők

Komplett vendégadatbázis

Nyomon követheted törzsvendégeid tevékenységeit (ajánlatkérés, foglalás, pontszerzés és -beváltás), státuszát. Meglévő adatbázis is importálható, akár bónuszpontokkal.

Egyedileg állítható szabályrendszer

Határozd meg Te a szabályokat! Egyedi igények szerint állíthatod a hűségszinteket, a jóváírható és beváltható pontokat, a kedvezmények mértékét.

Automatakedvezmények • pontjóváírás • pontbeváltás • értesítő levelek

A program a beállított paraméterek aktiválja a törzsvendég szinthez tartozó kedvezményt, jóváírja a hűségpontokat, illetve a foglalás során lehetőséget kínál azok beváltására.

Promóciós lehetőségek

A lehetőségek tárháza és beállítási, szűrési lehetősége határtalan. A promóciók nemcsak törzsvendégek felhasználói profiljában jeleníthetők meg, de értesítő levelek is küldhetők számukra.

A RoomSome booking engine + RoomSome Loyalty integrációnak köszönhetően a foglalási rendszer felismeri törzsvendégeidet, automatikusan felkínálja számukra a törzsvendég státuszuk alapján igénybe vehető kedvezményt és lehetővé teszi számukra a pontbeváltást a foglalás során.
Add törzsvendéged kezébe az irányítást! A biztonságos, jelszóval védett felhasználói felületen folyamatosan nyomon követhetik aktuális státuszukat, pontjaikat, az igénybe vehető promóciókat, foglalásaikat, ajánlatkéréseiket!
 • Hozzátartozók menedzselése.
 • Ismerősök, barátok meghívása bónusz pontokért.

Hogyan működik?

A Loyalty program és RoomSome integrációja lehetővé teszi vendégeid számára a folyamatos pontgyűjtést, pontbeváltást. Szállodád nemcsak versenyképesebb lesz a piacon, de segít növelni weboldalad konverziós arányát, így a látogatók közül többen direkt foglalnak majd és a jövőben törzsvendégeiddé válhatnak.

Építs weboldal látogatóidból valódi közösséget! A rendszer már a regisztrációnál jutalmazhatja, és direkt foglalásra ösztönözheti a látogatót, aki ezután saját felhasználói profiljában követheti nyomon törzsvendég státuszát!

Egyszerű, könnyen kezelhető felhasználói felület az aktuális hűségszint, ajánlatkérések, foglalások, promóciók nyomon követéséhez.

A Loyalty a foglalás adatai alapján automatikusan kiszámolja az igénybe vehető kedvezményeket, és lehetőséget nyújt a már megvásárolt utalvány beváltására is.

A foglalás értékének megfelelő hűségpontok automatikusan jóváírásra kerülnek.

Barátok, ismerősök meghívásával a törzsvendég további pontokat gyűjthet, ráadásul akár extra pontokkal is jutalmazható az általa meghívott és regisztrált új törzsvendég első foglalása után.

01
Erősítsd

látogatóid elköteleződését!

Amikor egy látogató a weboldaladra érkezik, a Loyalty segít abban, hogy ott is tartsa, sőt, azonnali kedvezményekkel ösztönzi a direkt foglalásra.

02
Jutalmazd

a hűséget!

Kényeztesd látogatóidat, törzsvendégeidet egyedi promóciókkal, személyre szabott hűségélménnyel, így ők még gyakrabban látogatnak el majd hozzád.

03
Ismerd meg

törzsvendégeidet!

Így személyre szabottabb ajánlatokkal kedveskedhetsz majd nekik.

04
Növeld

bevételeidet és csökkentsd a vendégszerzés költségét!

A visszatérő és elégedett vendég további értékesítést generál.

05
Automatizálj!

A RoomSome foglalási motorba integrálva egyrészt személyre szabhatod, másrészt automatizálhatod a vendégkommunikációt.

06
Szabd

szállodádra!

Találd meg a Loyalty rendszerében a szálláshelyedre leginkább jellemző ösztönzési formát, dönts saját belátásod szerint a kedvezmények és pontok használatában.

07
Van már

törzsvendégprogramod?

Sebaj! Frissíts a RoomSome Loyalty-ra, és ne veszítsd el meglévő törzsvendégeidet sem! Importáld őket is a rendszerbe, akár bónuszpontokkal.

Érdekel?

Kérd ingyenes bemutatónkat!

Kérem

Miért a RoomSome Loyalty?

 • Hatékony marketingeszköz a foglalások számának és a szállodai bevételek értékének növeléséhez, a vendégszerzési költségek csökkentéséhez.
 • Nemcsak abban segít, hogy a weboldalad látogatóiból valós (törzs)vendéget generál, de ösztönzi őket személyes adataik megadására is, melyekkel nemcsak jobban megismered őket, de későbbi marketing célokra is felhasználhatod azokat.
 • Növeli a weboldal konverzióinak számát - még ha nem is történik azonnali foglalás, a Loyalty segít abban, hogy a látogató visszatérjen és egy későbbi időpontra foglaljon.
 • A RoomSome Booking Engine integrációnak köszönhetően a foglalási rendszer felismeri törzsvendégeidet, automatikusan felkínálja a kedvezményt és lehetővé teszi számukra a pontbeváltást a foglalás során.
 • Szabályozható, hogy adott törzsvendég kedvezmény mely egyedi promócióval, akcióval, vagy kedvezménnyel legyen és NE legyen összevonható.

Ez az első, független szállodáknak készült, automatizált törzsvendégprogram a magyar piacon.

13 szálloda és kb. 40.000 elégedett, egyedi felhasználó a rendszer BÉTA verziójában.

Nemcsak a meglévő adatok hatékony felhasználását segíti, de remek marketingeszköz saját adatbázis építésére, valamint a vendégek elégedettségének, elkötelezettségének növelésére is.

A RoomSome Loyalty rendszere érzelmet ad az online foglalási folyamathoz. Egy virtuális ölelés a vendéglátóktól, amivel megmutatjuk, fontos vagy nekünk, visszavárunk! Persze az is fontos, hogy a rendszer üzletileg értelmezhető, mérhető, vállalkozásra szabható.

Kutai Dóra, marketing vezető

Kolping Hotel**** Family Spa & Resort

Amint meghallottuk, hogy a MORGENS törzsvendég programot fejleszt, semmi esetre sem akartunk kimaradni belőle, sőt az elsők között szerettünk volna csatlakozni a lehetőséghez. Nagyszámú törzsvendég adatbázissal rendelkeztünk a fejlesztést megelőzően is, de mióta elindult a weboldalunkon a Loyalty Törzsvendég Program, azóta megtöbbszöröződött az aktív törzsvendégek száma.

Szabó-Finster Judit, marketing vezető

Barack Thermal Resort

Szeretnél Te is online hűségprogramot?

Kérd ingyenes bemutatónkat!

Kérem

Roomsome Loyalty - Ajánlatkérés

Ha érdekel a hűségprogram, szeretnél csatlakozni az elégedett felhasználók táborához, töltsd ki az alábbiakat és legkésőbb 2 munkanapon belül küldjük ajánlatunkat!