MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

Családbarát, gyógy-, és wellness szálloda Hévízen Hotel Európa Fit★★★★superior Hévíz

Feladat

A hévízi Hotel Európa Fit****superior 2020-ban teljesen új logóval és arculati elemekkel rukkolt elő. A vadiúj megjelenést természetesen az online jelenlétükben is szerették volna mielőbb megmutatni, amelyhez felkeresték ügynökségünket. A közös munka első lépése egy új weboldal volt, ahol központi szerepet kaptak az egyszerű és felhasználóbarát megoldások, a marketingkampányokat hatékonyan támogató landingek, az előremutató fejlesztések.

Az Európa Fit x MORGENS projekt magában foglalta a UX- és designtervezést, tartalom menedzsmentet (magyar, angol, német, orosz nyelven), valamint az új honlap különféle eszközökre történő optimalizálását.

Fő célok

Rendszereinket úgy fejlesztjük, hogy a látogatót az első pillantástól a visszatérésig végig tudjuk kísérni, követni. Nincs ez másként a Hotel Európa Fit részére megvalósított weboldal esetében és online kampányainál.

A komplex együttműködés keretein belül teljesen új és reszponzív honlapot készítettünk, amelyhez a már meglévő RoomSome booking engine-t és RoomSome Voucher modulokat integráltuk, elsőként építettük ki a RoomSome - d-Edge integrációt, továbbá bevezettük Zadír MailR hírlevélszoftverünket. A hotel munkatársainak mindennapjait szállodákra szabott Zadír CMS rendszerünkkel tettük egyszerűbbé.

Használt RoomSome modulok

RoomSome Booking Engine

Egyedileg fejlesztett szállodai foglalási motor 100+ Partnerrel.

RoomSome szobafoglalási és ajánlatkérő motorunk dedikált fejlesztői csapattal és stabil support háttérrel rendelkezik. Széleskörűen kiszolgálja a szálláshelyek igényeit, hatékonyan támogatja a sales és adminisztratív folyamatokat. Egyedi előnyökkel és saját integrációs lehetőségekkel rendelkezik.

RoomSome Voucher

Ajándékutalvány értékesítés

Egyszerűen átlátható, kompakt online felület, ahol a weboldal megjelenéséhez illeszkedő, ajándékutalványok kategorizálására, megjelenítésére, megrendelésére adunk precízen megtervezett, ajánlott és több lépésben automatizálható, szálláshelyre szabható megoldást Partnereinknek.

RoomSome Loyalty

Automatizált hűségprogram

Kulcsfontosságú a minőségi adatbázis felépítése és folyamatos gondozása, a vendégek elköteleződésének növelése, amelyhez a vendéghűséget erősítő innovatív megoldásokra van szükség a személyes kapcsolatok erejével.
Ez (is) a RoomSome Loyalty.

Zadír CMS

Szállodákra szabva

Egyedileg fejlesztett CMS rendszerünk 10+ év stabil működéssel, saját fejlesztői csapattal és állandó support-tal rendelkezik. Verhetetlen előnyünk, hogy a CMS számos szállodákra szabott funkciót tartalmaz, hiszen a MORGENS csapatának jelentős része a szállodaiparból érkezett, azaz pontosan értjük Partnereink igényeit, problémáit.

Digital Team

Jövedelmezőbb eredmények

Online marketing ügynökségünkkel csak arra költünk, amiben mi is hiszünk és hisszük, hogy Partnereinknél működni fog. Analitikus, ROI szemlélettel dolgozunk, kizárólag a szolgáltatások minőségére koncentrálunk.

Dolgozzunk együtt!

Ha tetszettek a munkáink, ha úgy érzed, itt az idő a megújulásra, az új lendületre és a hatékonyabb értékesítésre.

Kérj ajánlatot!

Zadír CMSWeboldalkészítés - Ajánlatkérés

Ha Te is olyan weboldalra vágysz, ami nemcsak szép, igényes, és megragadja a figyelmet, de a vendégszerzésben is segít, dolgozz velünk! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi 2 munkanapon belül küldjük ajánlatunkat!