MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

Családias fürdőkomplexum modern szállástípusokkal Barack Thermal Resort Tiszakécske

Feladat

A tiszakécskei Barack Thermal Resort 2019-ben kereste fel ügynökségünket egy új honlap kialakításához, elsődlegesen 35. jubileumuk apropójából. A családi vállalkozásként működő fürdőkomplexumban szinte nem telik el úgy év, hogy ne szépüljenek, bővüljenek, 2019-ben ez az online jelenlétre is vonatkozott. Az elvárásokat a komplexum marketing vezetője tolmácsolta felénk, a kivitelezés folyamatában több terület is részt vett. A cél egy modern, könnyedén navigálható, informatív és jól mérhető weboldal létrehozása volt, amelyhez szükségük volt egy megbízható adminisztrációs felületre.

A Barack x MORGENS projekt magában foglalta a UX- és designtervezést, tartalom menedzsmentet (magyar, angol, német nyelven), valamint az új honlap különféle eszközökre történő optimalizálását.

Fő célok

Rendszereinket úgy fejlesztjük, hogy a látogatót az első pillantástól a visszatérésig végig tudjuk kísérni, követni. Nincs ez másként a Barack Resort részére megvalósított weboldal esetében és online kampányainál.

A komplex együttműködés keretein belül teljesen új és reszponzív honlapot készítettünk az egész fürdőkomplexum számára, amelyhez RoomSome booking engine-t és RoomSome Voucher modulokat integráltunk, továbbá bevezettük Zadír MailR hírlevélszoftverünket és elindítottuk social kampányainkat. A resort munkatársainak mindennapjait szállodákra szabott Zadír CMS rendszerünkkel tettük egyszerűbbé.

Használt RoomSome modulok

RoomSome Booking Engine

Egyedileg fejlesztett szállodai foglalási motor 100+ Partnerrel.

RoomSome szobafoglalási és ajánlatkérő motorunk dedikált fejlesztői csapattal és stabil support háttérrel rendelkezik. Széleskörűen kiszolgálja a szálláshelyek igényeit, hatékonyan támogatja a sales és adminisztratív folyamatokat. Egyedi előnyökkel és saját integrációs lehetőségekkel rendelkezik.

RoomSome Loyalty

Automatizált hűségprogram

Kulcsfontosságú a minőségi adatbázis felépítése és folyamatos gondozása, a vendégek elköteleződésének növelése, amelyhez a vendéghűséget erősítő innovatív megoldásokra van szükség a személyes kapcsolatok erejével.
Ez (is) a RoomSome Loyalty.

RoomSome Voucher

Ajándékutalvány értékesítés

Egyszerűen átlátható, kompakt online felület, ahol a weboldal megjelenéséhez illeszkedő, ajándékutalványok kategorizálására, megjelenítésére, megrendelésére adunk precízen megtervezett, ajánlott és több lépésben automatizálható, szálláshelyre szabható megoldást Partnereinknek.

Zadír Ticket

Online jegyértékesítés

Pörgesd fel, és közben egyszerűsítsd is le a jegyeladást ezzel a felhasználóbarát, igényes, és funkciókban gazdag jegyértékesítő rendszerrel, melyet arra terveztünk, hogy időt és energiát spóroljunk meg Neked úgy, hogy közben az eladási folyamat minden eddiginél gyorsabb és gördülékenyebb legyen!

Zadír CMS

Szállodákra szabva

Egyedileg fejlesztett CMS rendszerünk 10+ év stabil működéssel, saját fejlesztői csapattal és állandó support-tal rendelkezik. Verhetetlen előnyünk, hogy a CMS számos szállodákra szabott funkciót tartalmaz, hiszen a MORGENS csapatának jelentős része a szállodaiparból érkezett, azaz pontosan értjük Partnereink igényeit, problémáit.

Digital Team

Jövedelmezőbb eredmények

Online marketing ügynökségünkkel csak arra költünk, amiben mi is hiszünk és hisszük, hogy Partnereinknél működni fog. Analitikus, ROI szemlélettel dolgozunk, kizárólag a szolgáltatások minőségére koncentrálunk.

Dolgozzunk együtt!

Ha tetszettek a munkáink, ha úgy érzed, itt az idő a megújulásra, az új lendületre és a hatékonyabb értékesítésre.

Kérj ajánlatot!

Zadír CMSWeboldalkészítés - Ajánlatkérés

Ha Te is olyan weboldalra vágysz, ami nemcsak szép, igényes, és megragadja a figyelmet, de a vendégszerzésben is segít, dolgozz velünk! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi 2 munkanapon belül küldjük ajánlatunkat!