Vélemények
Partnereink tollából

Partnervélemények

 

slide-calimbra1

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****superior
Kikelet Club HotelMiskolctapolca

"Morgens Design? Erről a team-ről csak szuperlativuszokban tudok beszélni. Gyors (Radics Joci), pontos (Bódis Piroska), kreatív (Katona Zoli), kommunikatív (a kis fecsegő Rózsás Peti) és mindig "hangsúlyozom, hogy MINDIG" a szálloda érdekeit képviselik mindannyian. Képesek arra, hogy egy pár informálódó telefonbeszélgetés után a szálloda forgalmát akár megduplázzák. Nagyon felkészült és mindig naprakész csapat. Nélkülük a tavalyi évben nem kaphattuk volna meg a B-A-Z megyei Príma Díjat."

Ostorházi Imréné

slide-glorius

Grand Hotel Glorius
Makó

"A hazai webfejlesztési piacon kevés olyan szállodai tapasztalattal rendelkező cég van, akiket nyugodt szívvel ajánlunk tanácsadási partnereink felé. A Morgens Design csapatával az elmúlt években több projekten is dolgoztunk együtt és a végeredmény mindig az ügyfél megelégedésére szolgált."

Gyenes Ákos

slide-corvus1

Hotel Corvus Aqua****
Gyopárosfürdő

"Nagy örülünk, hogy annak idején a honlapunk grafikai kivitelezésével megbíztuk a Morgens Design csapatát.
Azóta már több szolgáltatásukat vesszük igénybe, mellyel maximálisan meg vagyunk elégedve. Egy lendületes, fiatalos és nem utolsó sorban nagyon hozzáértő Csapattal ismerkedtünk meg.
A Zadír CMS előtt nem is gondoltuk, hogy ilyen könnyen kezelhető és egyszerű rendszerben is lehet módosítani a honlap tartalmát. Nagyon átlátható rendszerben láthatjuk, hogy épül fel a weboldalunk és így könnyen módosíthatók a különböző aloldalak, és szerkeszthetőek a csomagajánlatok. A Hotel CMS-t minden Kollégánk gyorsan megtanulta használni, és használatával nagyban lerövidült az ajánlatkérések-foglalások kezelésének ideje, így több idő marad az itt tartózkodó Vendégekre."

Curpásné Todorán Enikő

 

slide-hotelnapfeny1

Hotel Napfény*** és Üdülőszövetkezet
Zalakaros

"A Hotel Napfény*** és Üdülőszövetkezet és a Morgens Design Kft. között több mint hét évre visszanyúló kapcsolat mindvégig kiegyensúlyozott volt. A CMS rendszerük lehetővé tette, hogy kollégáink gyorsan, a legkevesebb idő befektetésével naprakészen tartsák online felületünket. A Zadír maximálisan felhasználóbarát, kezelése gyors és egyszerű. Az értékesítéssel foglalkozó kollégák munkájában ezáltal jelentős munkaidőt sikerült megtakarítani. A Morgens Design Kft.-t együttműködésre, az általuk fejlesztett Zadir CMS használatát pedig minden szállodatulajdonosnak ajánlom."

Pus Balázs

 

slide-villanatura1

Hotel Villa Natura***Zalakaros

"Imádjuk a Morgens Desingt, mert szakmailag a legmélyebben menőkig tudják, hogy mi kell egy hotelnek - hiszen sokan a csapatból a szállodaszakmából jönnek, ugyanakkor az online marketing úttörői, akik a legkiválóbb számítástechnikai szakemberekkel a hátuk mögött dolgoznak. A legkiválóbb munkát kapjuk tőlük mindig - nem véletlen, hogy már a 2. hotelt tervezzük a rendszerük alá vonni -, sőt a teljes online kampányunkat is a szakértő kezeikre bízzuk. Mindezek mellett viszont számunkra az egyik legfontosabb, hogy ügyfélközpontú, kedves, emberi a hozzáállásuk, vidám, fiatalos, családias a csapatszellem - ezzel szeretünk azonosulni :)"

Angyalosi-Hermán Eszter

 

slide-hotelvillavolgy1

Hotel Villa Völgy****Eger

"A Morgens Design készítette évekkel ezelőtt Szállodánk honlapját, amellyel nagyon elégedettek vagyunk, mert tökéletesen az elképzeléseink szerint valósult meg. A honlapba beépülő Zadír rendszert leginkább a remek kezelhetőség, könnyen megtanulható tartalomszerkesztő jellemzi. Az ajánlatkérések, foglalások kezelése a recepciósok számára is teljesen egyértelmű és jól használható, leegyszerűsíti és meggyorsítja a munkájukat, ezáltal a vendégek is gyorsabban kapják meg az ajánlatot/visszaigazolást. A Morgens Design csapatával nagyon jó együtt dolgozni, mert a kommunikáció gyors és hatékony, bármilyen probléma felmerül, rögtön orvosolják, bármilyen elképzelésünket igyekeznek legjobb tudásuk szerint megvalósítani.

Kis Georgina

 

slide-jagellobusinesshotel1

Jagello Business HotelBudapest

"Jövőre 5 éve dolgozunk együtt a céggel és mind az online marketingben, mind a vendégforgalomban minőségi és mennyiségi növekedést értünk el.
A Zadír rendszer rendkívül egyszerű és felhasználóbarát felület, ha kérdés merül fel bővítésre vagy változtatásra, a csapat mindig nagyon együttműködő, és gyors problémamegoldó.

Mile Andrea

slide-korona1

Korona HotelEger

"A foglalási rendszert nagyon szeretjük használni! A munkánk hatékonyságához nagyban hozzájárul azzal, hogy leegyszerűsíti az ajánlatkérések és foglalások kezelését, ami gyors válaszadást eredményez. A weboldalon a változtatásokat saját kezűleg, azonnal végre tudjuk hajtani. A rendszer használata nem igényel magas szintű informatikai ismereteket, ami szintén nagyszerű tulajdonsága. Ha pedig segítségre van szükségünk, a Zadir csapatához bármikor fordulhatunk!

Tóth Gabriella

 

slide-mendan1

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superiorZalakaros

"A Morgens Design munkája a szállodaipar területén nagyon nagy előrelépést jelent. Az általuk megalkotott cms rendszernek köszönhetően egyszerűbbé válik a saját weboldalon keresztül történő kommunikáció, könnyebb lesz a rezerváció feladata, átláthatóbbá válik a kampányok hatékonysága, statisztikái segítségével pedig a tervezhetőbb, biztosabb jövő elé nézhetünk. A szállodai szakemberekből, fejlesztőkből, grafikusokból és egyéb online marketing területre szakosodott kollégákból álló csapat jó választás minden tekintetben, csak ajánlani tudom őket bármilyen szállodai besorolástól függetlenül."

Mátyás-Dömötörfy Ildikó

 

slide-saliris1

Saliris Resort Spa & Konferencia HotelEgerszalók

"Tökéletes választás a Morgens, ha valami forradalmit és meglepőt szeretnének.
Az együttműködésünket zökkenőmentesnek és dinamikusnak jellemezném. Javaslatokkal élnek a megfelelő hatás elérése céljából, amely abszolút a maximalizmusra törekszik. Az oldal kiépítése folyamatos, így nem áll meg egy adott kiépítettségi szinten. Bátran ajánlom, ha valódi megoldást keres a mai kor elvárásainak megfelelően.

Répási Ferenc

 

slide-zsanetthotel1

Zsanett Hotel***Balatonkeresztúr

"Köszönjük a Morgens Design Kft. munkatársainak, hogy a Zsanett Hotel *** - nek egy dinamikus, jól átlátható és könnyen kezelhető weboldalt készítettek.
Kiemeljük a Zadir CMS hatékonyságát, amely jelentősen megkönnyítette az értékesítést.
Munkánk közben felvetődött problémákat gyorsan és rugalmasan kezelték, a jó munkakapcsolatért külön köszönet jár Bódis Piroskának.
Köszönjük az együttműködést! További sok sikert!

Zsanett Hotel *** vezetősége és munkatársai