Online marketing

Szálláshelyi online marketingben verhetetlen

Újdonságot szeretnél bevezetni, netán már alkalmazod egy ideje a Google, a Facebook, az Instagram hirdetéseket, mégis úgy érzed, nem tudod kihasználni teljesen a felületekben rejlő lehetőségeket?


A legjobb helyen jársz! Bízd profikra a hirdetést!

Neked is segíthetünk céljaid elérésében!

Milyen eszközökkel vagyunk képesek megnövelni a bevételeidet?

Azok a felhasználók, akik a Google-ben a Tiédhez hasonló szolgáltatást keresnek, csak egy karnyújtásnyira vannak Tőled. Te is szeretnéd, hogy Téged válasszanak?

Ebben segít szakértő csapatunk. Mi nem csak beállítjuk a megfelelő kampányokat, hanem folyamatos monitoring alatt optimalizáljuk azokat a legjobb eredmény elérése érdekében, akár több nyelven is.

Search, Diplay, Smart vagy Youtube kampány? Megtaláljuk a céljaidnak és költési volumenednek a legmegfelelőbben!

Talán még nem is tudod mennyi lehetőség rejlik abban, ha a megfelelő személyt a megfelelő üzenettel találod meg.

A brand építés és bizonyos esetekben az eladás kiváló eszközét is kezedben tartod, ha egy jól átgondolt stratégiát alkalmazol Facebook és Instagram csatornádon.

Nálunk nincs mellébeszélés! Több év tapasztalata alapján nem a levegőbe beszélünk, hanem a gyakorlatból merítve, Rád szabott kommunikációt kialakítva kockáról kockára építjük fel azt a bizonyos malmot, ami csak Neked fog termelni.

Komoly szaktudás minden kampányod mögött. Nálunk nem kell hinned szép szavaknak, nem akarunk meggyőzni.

Hihetsz helyette a saját szemednek, mert az évek során a termékeink mellé olyan analitikai rendszert építettünk ki, aminek segítségével forintra pontosan be tudjuk mutatni Neked a kampányaid eredményét.

Miért fontos ez? Mert minden hónap végén jelentést küldünk Neked, ami jelentősen megkönnyíti a jövőbeli marketingstratégiád és üzleti stratégiád tervezését. Segítünk az értelmezésben és javaslatokat adunk a további növekedés eléréséhez.

Sokan csak legyintenek rá, de Neked megsúgjuk, ez az eszköz manapság újra aranykorát éli. Jól kiépített listával és rendszeres kiküldéssel remek bevételforrásod lehet a hírlevelekből.

Nem kell többé tárgysorokkal, szövegezéssel szenvedned. Szövegíróink megtalálják a hangot, mely legjobban megszólítja célközönséged és ehhez igazítják a design-t is.

Céljaidnak megfelelően beállítjuk a rendszerességet és a listagyűjtéstől kezdve a kiküldésig mindent ránk bízhatsz.  Dőlj hátra és élvezd a kiküldést!