Komplex kreatív tervezés - Az első tollvonástól az utolsó pixelig

Az online világban talán hatványozottan igaz, hogy az idő pénz. Ügynökségünk teljes körű kreatív szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, így már az arculati elemek megtervezésénél, a grafikai megvalósítás fázisában állunk partnereink rendelkezésére.

Válaszd kreatív partnerednek a MORGENS Design Kft-t, mert cégünknél a profizmust a rugalmassággal, az egyéni igények megoldásait a központosított megvalósítással ötvözzük! Miért fecsérelnéd az idődet egyszerre több grafikai vagy web stúdióval történő egyeztetésre, ha mindezt egy helyen is megteheted? Nálunk ez is lehetséges! Kreatív kollégáink a vektorgrafikai munkákban is otthonosan mozognak. Legyen szó logótervezésről, arculati megújításról vagy épp induló vállalkozás arculattervezéséről, névjegykártyáról, vagy bármely kiadvány anyagról, örömmel állunk rendelkezésedre!

Arculattervezés

Akarva, akaratlanul az első benyomás és annak szűnni nem akaró jelentősége az üzleti világban is igaz. Céged komolyságát is meghatározza az a „körítés”, amely vizuális képet ad róla. A legjobb cégek is el tudják rontani és a kisebbek is ki tudnak emelkedni a megfelelő vizuális kommunikáció által.

Miről ismerhető fel a jó arculat?

Logótervezés

A logó egy vállalkozás életében az egyik legfontosabb, hosszú távú marketingeszköznek tekinthető, amely a cég arculatának az első számú alapeleme, ez által válik azonosíthatóvá. Legyen az grafikai ábra, vállalkozásunk neve, vagy szöveg, a logó legyen egyszerű, egyszerűen felismerhető, könnyen megjegyezhető!

Névjegykártya tervezés

A névjegykártya egy vállalkozás esetében továbbra is nagy létjogosultsággal bír, még a 21. század technikai újdonságai mellett is!

Névjegykártyád legyen egyszerűen nagyszerű! A megjelenített embléma legyen a vállalkozás logója, vagy a tevékenységhez szorosan kapcsolódó kép. A design legyen egyszerű és jól olvasható, ugyanakkor könnyen azonosítható, emlékezetes. A névjegyen szereplő adatok legyenek pontosak és teljes körűek (név, beosztás, telefon, mobilszám, fax, e-mail, weblap).

Milyen ne legyen egy névjegykártya? Amennyiben több foglalkozásod is van, lehetőség szerint egy névjegyen csak egyet szerepeltess! Nagyon furcsán néz ki az a névjegy, ahol afféle polihisztorként 5 tevékenység is fel van sorolva.

Nyomtatott grafikai anyagok tervezése

E-mail sablon kreatív tervezése

Az egységes arculati képhez lényegesen több elem tartozhat, mint azt elsőre gondolnánk. Több, apró, szinte egyértelműnek tűnő elemet célszerű a komplett arculati tervezésbe bevonni, ilyen az elektronikus levelezés megjelenése. Sokkal vonzóbb és professzionálisabb képet ad vállalkozásunkról egy rendezett, az offline grafikai megjelenéssel azonosítható e-mail sablon!

Szállodai megoldások

Szállodátok számára szeretnél teljes körű kreatív megoldásokat? Több éves tapasztalattal rendelkezünk szállodai grafikai kivitelezések terén, referenciáink közé tartozik többek között a szobamappa tervezése, kulcskártya grafikai megvalósítása, a szálloda teljes egészének vagy egyes részeihez tartozó fotóanyag elkészítése a helyszínen.

Weboldal-menedzsment

Habár a weboldal folyamatos karbantartása közvetlenül nem feltétlenül igényel kreatív tervezést és állandó grafikai munkát, hosszú távon mégis szorosan hozzátartozik a vállalkozás arculatához, az egységes, harmonikus összképhez.

Csapatunkban tudhatunk olyan kollégákat is, akik immár 4 éves szállásfoglalási portálhoz köthető tapasztalatokkal rendelkeznek, így a mindennapjaikhoz tartozik többek között a weboldal tartalmak, a szállodai csomagajánlatok folyamatos feltöltése, aktualizálása.

Weboldal-menedzsment szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy a kapott szöveges és képes anyagok feltöltését elvégezzük az ahhoz tartozó on-site optimalizálással együtt.

Az együttműködés ezen formája a vállalkozás igényeihez igazítható, így a menedzsment megrendelése és díja történhet eseti megbízásos alapon, vagy havi szintű felügyeletként egyaránt.