MORGENS

Szolgáltatásaink, saját fejlesztésű termékeink, melyekkel segítségedre lehetünk az értékesítés, vendégszerzés és a sikeres marketing kommunikáció területén.

A wellness és golf fellegvára Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő

Feladat

A Greenfield Hotel weboldala egy intenzív tervezési és kivitelezési folyamat eredményeként 2020 elején valósult meg. A golfpályájáról, minőségi szolgáltatásairól, remek elhelyezkedéséről ismert szálloda az új honlapon is a különleges stílust, változatosságot, minden igényt kielégítő struktúrát célozta meg. A szálloda sales & marketing csapata kiemelte, hogy a honlaphoz elengedhetetlen a gyors foglalás lehetősége, a social kampányok aktív támogatása. A kampányok eredményességét célcsoportoknak szóló landingek kialakításával fokoztuk.

A Greenfield x MORGENS projekt magában foglalta a UX- és designtervezést, tartalom menedzsmentet (magyar, angol, német nyelven), valamint az új honlap különféle eszközökre történő optimalizálását.

Fő célok

Rendszereinket úgy fejlesztjük, hogy a látogatót az első pillantástól a visszatérésig végig tudjuk kísérni, követni. Nincs ez másként a Greenfield Hotel részére megvalósított weboldal esetében és online kampányainál.

A komplex együttműködés keretein belül teljesen új és reszponzív honlapot készítettünk, amelyhez RoomSome booking engine-t és RoomSome Voucher modulokat integráltunk, továbbá bevezettük Zadír MailR hírlevélszoftverünket és az új honlaphoz igazítottuk már futó social kampányainkat. A hotel munkatársainak mindennapjait szállodákra szabott Zadír CMS rendszerünkkel tettük egyszerűbbé.

Használt RoomSome modulok

RoomSome Booking Engine

Egyedileg fejlesztett szállodai foglalási motor 100+ Partnerrel.

RoomSome szobafoglalási és ajánlatkérő motorunk dedikált fejlesztői csapattal és stabil support háttérrel rendelkezik. Széleskörűen kiszolgálja a szálláshelyek igényeit, hatékonyan támogatja a sales és adminisztratív folyamatokat. Egyedi előnyökkel és saját integrációs lehetőségekkel rendelkezik.

RoomSome Voucher

Ajándékutalvány értékesítés

Egyszerűen átlátható, kompakt online felület, ahol a weboldal megjelenéséhez illeszkedő, ajándékutalványok kategorizálására, megjelenítésére, megrendelésére adunk precízen megtervezett, ajánlott és több lépésben automatizálható, szálláshelyre szabható megoldást Partnereinknek.

RoomSome Loyalty

Automatizált hűségprogram

Kulcsfontosságú a minőségi adatbázis felépítése és folyamatos gondozása, a vendégek elköteleződésének növelése, amelyhez a vendéghűséget erősítő innovatív megoldásokra van szükség a személyes kapcsolatok erejével.
Ez (is) a RoomSome Loyalty.

Zadír CMS

Szállodákra szabva

Egyedileg fejlesztett CMS rendszerünk 10+ év stabil működéssel, saját fejlesztői csapattal és állandó support-tal rendelkezik. Verhetetlen előnyünk, hogy a CMS számos szállodákra szabott funkciót tartalmaz, hiszen a MORGENS csapatának jelentős része a szállodaiparból érkezett, azaz pontosan értjük Partnereink igényeit, problémáit.

Digital Team

Jövedelmezőbb eredmények

Online marketing ügynökségünkkel csak arra költünk, amiben mi is hiszünk és hisszük, hogy Partnereinknél működni fog. Analitikus, ROI szemlélettel dolgozunk, kizárólag a szolgáltatások minőségére koncentrálunk.

Dolgozzunk együtt!

Ha tetszettek a munkáink, ha úgy érzed, itt az idő a megújulásra, az új lendületre és a hatékonyabb értékesítésre.

Kérj ajánlatot!

Zadír CMSWeboldalkészítés - Ajánlatkérés

Ha Te is olyan weboldalra vágysz, ami nemcsak szép, igényes, és megragadja a figyelmet, de a vendégszerzésben is segít, dolgozz velünk! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi 2 munkanapon belül küldjük ajánlatunkat!