Minősített Google Adwords Ügynökség

A Google Adwords hirdetési rendszere külsőleg a legegyszerűbb rendszer. Hirdetéseket lehet létrehozni, amelyekkel általában kattintásonként fizetve juthatunk látogatóhoz.

Valóban csak ennyi lenne? Valóban bárki képes jó hatásfokkal működő kampányok létrehozására?

Google Adwords, mint online marketing eszköz

Az Adwords pontosan az online marketing szabályait követi, így alapvető ismeretek 
hiányában, szinte bizonyos, hogy kampányaiddal ráfizetést fogsz csak termelni.

Ne feledd:

Kampány Audit akár GRÁTISZ

Igény esetén kielemezzük kampányaidat, amelyet akár grátisz megteszünk Neked, amennyiben cégünk profizmusát megtapasztalva úgy döntesz, hogy jobb kezekben vannak nálunk kampányaid!

Az auditálás költségeit a kampányfelállítási díjból 100%-ban jóváírjuk!

Miért érdemes kampány auditot készíttetni?

Gyakran a kampánykeretekben bőven lenne még hasznos kattintások megszerzésére lehetőség, megfelelő szűrésekkel, optimalizálásokkal. Ilyen módszerekkel partnereinknél már 40% növekedést is tudtunk produkálni, adott költési szint megtartásával.

Kérje ajánlatunkat!

Konverziók, hatékonyság

Az Adwords hirdetési rendszere a kattintások mellett a konverziókat is képes mérni, a kampányok több szempont szerint optimalizálhatók az elérendő célok függvényében.

A fiókok minőségmutatóval rendelkeznek, amelyeket a futtatott kampányok teljesítménymutatói alapján számít ki a rendszer, így egy profi ügynökség kezei között adott költés mellett a kattintási árak csökkenthetők, a minőségmutatók maximalizálhatók és a konverziós költségek minimalizálhatók.

Ügynökségünk több éves tapasztalatával, szinte bármilyen szektorban professzionális megoldást tud nyújtani cégednek hatékony kampánystruktúrájának felállításában:

 

Jelentések, átláthatóság

Cégünk havi (igény esetén akár heti) jelentésekkel segíti céged marketing munkáját! A kampányok konverziós mutatói mellett pontos tájékoztatást, megtérülési számításokat kapsz kézhez, amellyel munkánk eredményessége monitorozható.

Válaszd Te is a MORGENS Design Google minősített Adwords csapatát kampányaid tervezéséhez, optimalizálásához és felügyeletéhez!