Zadírral az élen
Kérj személyre szabott ajánlatot!

Zadírral az élen

Rajongunk az egyszerűségért, nem szeretjük a sablonos megoldásokat.
Nincsenek előre kialakított árcsomagjaink, mivel az árat valóban személyre szabjuk: ügyfelenként, feladatonként alakítjuk ki azt.
Komplex megoldásokat tudunk biztosítani a grafikai tervezéstől, a weboldal kivitelezésén át, az egyedi modulok fejlesztéséig. Hozzuk ki egymásból a maximumot!

Kérd ajánlatunkat kötelezettségek nélkül:

Kérjük, töltsd ki az űrlapot, 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden.

Az „Elküldöm” gombra kattintva rögzítjük üzenetedet.
Biztonsági kód

A Zadír hotel CMS rendszerelemei

Statisztika
Egyedülálló részletességgel
A Zadír hotel CMS rendszerével "fillérre" pontosan nyomon követheted a szállodai bevételeket. Ráadásul akár forgalmi forrásonként, valutánként, tetszőleges időszakonként... és a lehetőségek tárháza szinte végtelen!
Ajándékutalvány modul
Vadiúj funkció a Zadírban
Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően a szállodai élményutalványok értékesítése hatékonyabbá válhat, a megrendelések nyomon követése sosem volt még ilyen egyszerű.
Lekérés alapú rendszer
Automatizált ajánlatkérés, foglalás
A Zadír hotel CMS automatizált ajánlatadó és visszaigazoló modullal is rendelkezik, amellyel igazán gördülékennyé és könnyeddé válhat az értékesítési folyamat. A visszaigazolások készítése akár 3 kattintásból megvalósítható!
Szállodai csomagkezelő
Vendégekre szabva
Érd el vendégeidet személyre szabott ajánlatokkal! Szállodai csomagkezelőnk egyszerűen használható, a feltöltött csomagok időzíthetők, akár titkos ajánlatok is könnyedén menedzselhetők.
Kiemelt ajánlatok kezelése
Minden a megfelelő helyen
Alapos tervezéssel alakítjuk ki Partnereink számára a kiemelt ajánlatok helyét a weboldalon. Rendkívüli figyelmet fordítunk a részletekre, hogy a kiemelt csomagok minél egyszerűbben foglalássá válhassanak.
Teltház kezelés
Akár szobatípus szinten
Ahogy minden modulunkat, úgy a teltházas napok menedzselését is Partnereink igényeinek megfelelően hoztuk létre. A teltházkezelés akár szobatípus szinten állítható, magasabb fokú precizitást biztosítva.
Tartalomkezelés
Könnyed használhatósággal
A Zadír CMS tartalomkezelő rendszerrel gyerekjáték a szállodai weboldal menüpontjait és tartalmi oldalait létrehozni, módosítani, akár nyelvenként különbözően. Minden Partnerünk részére díjmentesen biztosítunk "rendszerbejárást".
Vendégkönyv
Fontos az értékelés
Vendégkönyv modulunknak köszönhetően a vendégvélemények figyelemmel követése igazán egyszerű. A beérkezett vélemények moderálhatók, nyelvenként megjeleníthetők, menedzselhetők.
Bankkártyás fizetés
Egyszerű, gyors, kényelmes
Kínálj vendégeid számára rugalmas és biztonságos fizetési lehetőséget a lefoglalt ajánlat azonnali rendezésére. Otthonról, interneten keresztül, a nap 24 órájában.
Útvonaltervező modul
Precíz, kiszámítható, megbízható
Mivel tudod megkönnyíteni vendégeid utazását? Óriási segítség lesz számukra, ha egy részletes útvonalleírást tudsz kínálni csupán a kiindulási hely megadásával és a tervezés gomb megnyomásával.
Egyedi űrlapkészítés
Átlátható, egyedi, mérhető
Rendkívüli előnye, hogy nem kell programozónak lenned ahhoz, hogy pár perc alatt létrehozhass különböző űrlapokat a szükséges köszönőoldallal együtt. Érd el a megfelelő formával vendégeidet!
Program- és hírkezelés
Frissíthető, ütemezhető, listázható
Előnyt kovácsolunk a környék látogatóiból és programjaiból! Tedd még vonzóbbá ajánlataidat, egészítsd ki a csomagokat az aktuális programokkal, vagy csak oszd meg látogatóiddal a legfrissebb híreket.
Zadír Hotel CMS

Ők már minket választottak: